Nu exista produse in cos Vezi cosul Intra in cont

Acasa  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Suport  |  Cum cumpar?  |  Stiri si noutati  |  Contact
Selectati limba:

Cum comand online

Alege produsele

In modulul „ Cautare Avanzata” folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Totodata, folosind meniul din dreapta gasiti toate consumabilele aferente unui echipament de printare. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul „Cumpar” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Date cont

Completati datele firmei dvs in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, deoarece un consultant va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Atentie, Clientii nostri sunt exclusiv firmele care revand consumabile de prin
Print screen-uri

Date livrare

Completati in formularul contului dvs datele de livrare. Daca datele de livrare corespund cu datele de facturare, bifati optiunea „Produsele si factura trebuie sa ajunga la aceeasi adresa”.

Transport si Modalitatea de plata

In aceasta caseta aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar la sediul Servel, ordin de plata, plata la destinatie.

Observatii comanda

Puteti mentiona ora la care doriti ca produsele sa fie livrate sau alte eventuale observatii.
Daca doriti sa primiti newsletter cu ofertele Servel bifati optiunea „doresc sa pimesc newsletter”.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul „Trimite comanda”.